KABE är den ledande svenska tillverkaren av husvagnar och husbilar för året-runt användning! Med KABEs säkerhetstänkande och gedigna kvalitetskontroll kan du känna dig trygg när du väljer en husbil från oss. För oss är alla detaljer, stora som små, lika viktiga! Och få husbilar kan matcha konstruktionen och utrustningen som en KABE Travel Master har som standard. Med skickliga hantverkare och tekniker, största noggrannhet vid val av material, väl utprovade tekniska lösningar och de modernaste tillverkningsmetoderna har KABE stadigt kunnat utveckla och förfina våra modeller. Helt i linje med KABEs ambition sedan starten – att erbjuda husvagnar som i alla delar representerar det bästa som finns!

Den 1 juli 2001 övertog Adria Caravan AB importrätten och försäljningen av Adria husvagnar, husbilar och villavagnar i Sverige, Norge och Finland. Företaget ingår i KABE-koncernen och drivs som ett separat bolag med lokaler i Tenhult, 1 mil utanför Jönköping. Adria tillverkas i Novo Mesto i Slovenien, ett land på stark frammarsch. Här har Adria Mobil tillverkat husvagnar och husbilar sedan 1965 och med över 40 års erfarenhet har man blivit en av Europas största husvagn- och husbilstillverkare. Varje år rullar ca 14.000 husbilar och husvagnar ut från den stora fabriken i Novo Mesto och det finns idag inget annat märke i Europa, som sålt lika många husvagnar som Adria gjort genom åren. Adrias produkter byggs i en av Europas modernaste och nyaste anläggningar, en ny fabrik invigdes och togs i bruk 2005. Precis som landet Slovenien gjort under de tio senaste åren, har produkterna från Adria Mobil utvecklats och förfinats och det märks framför allt på försäljningen i Norden. Sedan 1992 har Adria utvecklats till en riktig storsäljare och är idag ett av Nordens största husvagns- och husbilsmärken. Adria husbilar är idag Sveriges största husbilsmärke med en stadig försäljningsökning. En stor del av framgången beror på att Adria har utvecklat och anpassat produkterna för den nordiska marknaden och de krav som finns här. Vi är återförsäljare för Adria husvagnar sedan 1997 och har många modeller hemma för visning! Sedan våren 2013 har vi även Adria Husbilar i vårt sortiment, Nordens i särklass mest sålda Husbil.

Sun Living husbilar och vans är konstruerade och producerade med ett enda syfte – att du ska få möjligheten att “uppleva mer”. Sun Living tillverkas av Adria-Mobil, ett av Europas ledande varumärke inom fritidsfordonsbranschen sedan 1965, och erbjuder kvalitativa husbilsmodeller till ett attraktivt pris. Nytt för säsong 2017 är de kraftfulla Euro6 motorerna, ny grafisk design utvändigt och en lättanvänd kontrollpanel!