Företaget ägs och grundades i Växjö 1997 av Jan Saxmo, sedan dess har flyttlasset gått inte mindre än 5 gånger! Efter nybyggnation på Mörners Väg i Växjö, såldes europas mest sålda husvagn ADRIA, samt Vespor, mopeder ifrån Piaggio, Gilera mm. Efter flytt (2001) till en före detta bensinstation i Alvesta, fortsatte företaget att växa och gav även plats för nordens mest sålda husvagn KABE, två märken som gav en oslagbar kombination.

Med en nybyggd tillbehörsbutik som stod klar hösten 2005 hade företaget även vuxit ur dessa lokaler.

Det krävdes en flytt till.

Tvärs över gatan låg en parkanläggning med möjlighet att kunna visa husvagnarna i sin naturliga miljö. Med stora och fina lokaler var beslutet inte svårt att ta, det enda som saknades var en verkstad. Detta sågs inte som ett problem, utan som en möjlighet att själv kunna utforma en byggnad optimerad för vår verksamhet, en ny verkstad på 600 kvadratmeter påbörjades 2005. Vi förfogade då över ca 1400 kvm golvyta och ca 40 000 kvm "parkanläggning", där det inrymdes en kommunal förskola (Haga), kontorshotell, Migrationsverkets lager, butik, eget lager och verkstad. 2009 asfalterade vi ytterligare 3500kvm, och byggde byggde en tvättplatta med oljeavskiljning. Allt för att underlätta för oss själva men även för eventuella övernattningar inom parken.

Det krävdes en flytt till!

Sedan våren 2013 har vi gjort vår största investering och "sista" flytt.

Nu finns vi i lokaler byggda 2011, om inte mindre än ca 3500kvm! inomhus och ca 27000kvm utomhus. 

Vi finns strategiskt och lättillgängliga utmed riksväg 25 och infarten till "Alvesta centrum".

Vi har även byggt en ny besiktningshall som vi hyr ut till Besikta bilprovning, vilket gör att vi har Besikta vägg i vägg:-) Besikta utför besiktningar på personbilar, MC, husvagn eller husbil upp till 4,2T.

Allas vår gemensamma målsättning är att det ska vara givande att göra affärer och roligt att besöka oss här i Alvesta.

Till vår hjälp har vi en kunnig personal, verkstad med senaste utrustning och verktyg inom vårt gebit, samt ett produktutbud av högsta kvalité.

 

Välkomna till oss!