Tillbehör


KAMA Fritid är en av Nordens ledande tillbehörsgrossister när det gäller campingtillbehör för husvagn, husbil och båt. Verksamheten bedrivs i Sverige, Norge och Finland och med huvudkontoret beläget i Tenhult, Sverige utanför Jönköping. I Tenhult finns ett centralhöglager där det geografiska läget tillsammans med en rationell lagerhantering och ett väl utbyggt transportsystem ger snabba leveranser till återförsäljarnätet i respektive land.


Semestern – den tid på året då hela familjen har möjlighet att umgås och vara nära naturen. Men också en möjlighet att samla krafter för resten av året.
En stor del av tiden tillbringas i förtältet, som får vara både matplats och det ställe där man umgås – kanske med sina vänner – men också en plats för förvaring. Detta ställer stora krav på både kvalitet och funktion – två saker som Ventura kan erbjuda till ett attraktivt pris.


I Dorotea som ligger i södra Lappland finns Svenska Tält Dorotea AB, vår trivsamma och moderna tältfabrik med 20-talet anställda. Här har vi tillverkat förtält och tillbehör till Ditt campingliv i över 30 års tid. Det innebär att vi tar tillvara på all den kunskap och de fördelar som ett familjeföretag har i form av personlig och hög servicenivå, ansvarskänsla, flexibilitet och strävan efter långsiktiga goda relationer. Vi är den enda tillverkaren av förtält i Sverige, ja faktiskt i hela Norden och vi tänker aldrig flytta vår produktion till låglöne- länder. Det är ett val som gynnar våra produkter och som gynnar Dig.


Vi på Isabella tror att det är viljan att hela tiden utveckla och bygga in nya finesser och förbättringar i förtälten som har gjort att Isabella blivit en unik produkt – och ständigt modern. Det är det enda sättet vi kan säkerställa att campare i hela Europa med ett Isabella-förtält kan fira sin semester utan problem och därmed uppleva känslan av frihet.


Fiamma är numera känt i hela världen som pionjärföretaget och den ledande tillverkare av tekniska tillbehör till fritdsfordon.
Fiamma äger över 100 registrerade patent i Europa, Usa, Japan och Kina.


Dometic erbjuder alla tillverkare och ägare av fritidsfordon ett komplett utbud av produkter som är exakt anpassade till varandra och garanterar komfort och säkerhet till slutanvändarna.
För ägare av fritidsfordon erbjuder Dometic ett stort urval produkter inom områderna klimat, hygien, sanitet och mat & dryck samt en rad andra produket såsom elverk och omvandlare.


Trumas produktprogram sträcker sig från värme- och klimatsystem via varmvattenberedare till rangersystem för husvagnar. Gastrycksregulatorer samt produkter för strömförsörjning ingår också i vårt omfattande utbud. Produkterna i alla kategorier räknas till de mest effektiva på marknaden. Det är inte för inte som Truma regelbundet utses av fackpressen till årets bästa tillbehörsmärke.